Výsledková listina Běh Mrázovkou
3. 11. 2018

Ženy hlavní 1500 m Kategorie Ženy do 49

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Poborská HelenaKer team#121#00:06:55Detail
2. Koňaříková ZdeňkaPraha#61#00:06:59+00:00:04Detail
3. Boháčová JanaPraha#45#00:07:01+00:00:06Detail
4. Jandečková Věra#7#00:07:32+00:00:37Detail
5. Jelínková AndreaSokol Smíchov#88#00:08:43+00:01:48Detail
6. Režná Petra#62#00:09:15+00:02:20Detail
7. Babická Zuzana#63#00:09:24+00:02:29Detail
8. Žaludová MichaelaPraha#58#00:11:54+00:04:59Detail
9. Chum RadkaPraha#114#00:15:17+00:08:22Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz