Oficiální Výsledková listina Městecká desítka
11. 5. 2019

5 km Kategorie M1 (do 18)

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Hála SlávekChlumec nad Cidlinou#1020#00:21:09DetailFoto
2. Dubský MatějMěstec Králové#1017#00:21:44+00:04:40.28DetailFoto
3. Gajdušek TomášSloveč#1018#00:21:49+00:04:45.28DetailFoto
4. Čipera Ondřej#140#00:23:43+00:06:39.28DetailFoto
5. Děček Filip#137#00:26:30+00:09:26.28DetailFoto
6. Kovačovský TomBěhám abych mohl více jíst#1037#00:27:56+00:10:52.28DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz