Oficiální Výsledková listina Městecká desítka
11. 5. 2019

5 km Kategorie M2 (18-39)

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Doležal Vít#139#00:17:04DetailFoto
2. Brzák Filip#82#00:19:50+00:02:46.28DetailFoto
3. Holman PavelChlumec nad Cidlinou#1025#00:20:10+00:03:06.28DetailFoto
4. Novák JakubPřelouč#59#00:20:44+00:03:40.28DetailFoto
5. Diblíčků Alex#86#00:22:04+00:05:00.28DetailFoto
6. Šanda LadislavAnička&Ládík#1074#00:23:09+00:06:05.28DetailFoto
7. Konývka PetrKolín 5#1033#00:23:11+00:06:07.28DetailFoto
8. Bittman Jakub#141#00:24:03+00:06:59.28DetailFoto
9. Kopáček Šimon JON.CZ Kolín#1034#00:26:20+00:09:16.28DetailFoto
10. Kvasnička Jan#80#00:26:35+00:09:31.28DetailFoto
11. Batelka PetrHlušice #1013#00:27:17+00:10:13.28DetailFoto
12. Bartheldy Patrik JON.CZ Kolín#1012#00:29:22+00:12:18.28DetailFoto
13. Suchánek OndřejOpočnice#1071#00:33:47+00:16:43.28DetailFoto
14. Antoš FilipMladá Boleslav#1010#00:34:37+00:17:33.28DetailFoto
15. Pletánek VítM.K.#1064#00:58:34+00:41:30.28DetailFoto
DNS Suchánek Michal#1070#DNS DetailFoto
DNS Beneš JiříMěstec Králové#1014#DNS DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz