Oficiální Výsledková listina Městecká desítka
11. 5. 2019

5 km Kategorie M3 (40-59)

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Kysilka VratislavGP Kolin#1044#00:20:14DetailFoto
2. Kallehauge JesperPraha 1#97#00:21:21+00:04:17.28DetailFoto
3. Vedral VladimírKolín#1077#00:23:33+00:06:29.28DetailFoto
4. Vordík Pavel#83#00:26:35+00:09:31.28DetailFoto
5. Nováček VladimírMalešov#1057#00:28:00+00:10:56.28DetailFoto
6. Moravec JosefČáslav#1054#00:34:32+00:17:28.28DetailFoto
7. Lazar Vít#1045#00:36:25+00:19:21.28DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz