Oficiální Výsledková listina Městecká desítka
11. 5. 2019

5 km Kategorie Z2 (18-34)

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Veigertová Gabriela#138#00:19:02DetailFoto
2. Rajchlová DenisaBK Louny#1066#00:22:42+00:05:38.28DetailFoto
3. Kuncová Blanka Tereza Věžnice#1041#00:24:46+00:07:42.28DetailFoto
4. Kvasničková LucieTJ Žehuň#1043#00:25:54+00:08:50.28DetailFoto
5. Majorová KateřinaMattoni Freerun Pardubice#1049#00:26:26+00:09:22.28DetailFoto
6. Staňková Monika#81#00:26:41+00:09:37.28DetailFoto
7. Štěpánová AnnaPraha#1076#00:27:57+00:10:53.28DetailFoto
8. Lojdova IvanaSkvělej život #1047#00:28:28+00:11:24.28DetailFoto
9. Goluchova SandraSkvělej život#1019#00:28:30+00:11:26.28DetailFoto
10. Musilová BarboraLoučeň#1056#00:28:40+00:11:36.28DetailFoto
11. Kuzmová Tatiana Hlavečník #1042#00:28:48+00:11:44.28DetailFoto
12. Vlčková Kateřina#1078#00:29:21+00:12:17.28DetailFoto
13. Knop-Kostková BarboraSkvělej život#1031#00:29:43+00:12:39.28DetailFoto
14. Maksantová Miluše#88#00:30:16+00:13:12.28DetailFoto
15. Ivana SixtováKrakovany#1029#00:30:19+00:13:15.28DetailFoto
16. Kolářová NicolRun Kanice#1032#00:30:57+00:13:53.28DetailFoto
17. Mezerova HanaSkvělej život#1051#00:33:33+00:16:29.28DetailFoto
18. Pacltová MonikaMladá Boleslav#1062#00:39:35+00:22:31.28DetailFoto
Chudáčková Monika#1027#00:00:00DetailFoto
DNS Otradovská KateřinaJON.CZ Kolín#1061#DNS DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz