Oficiální Výsledková listina Městecká desítka
11. 5. 2019

5 km Kategorie Z3 (35-49)

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaČipový čas
1. Králová RadkaKolín#1039#00:22:57DetailFoto
2. Březinová AlenaProfitana#1015#00:25:43+00:02:46.14DetailFoto
3. Hálová LucieChlumec nad Cidlinou#1021#00:26:53+00:03:56.14DetailFoto
4. Kolářová Lucie#1030#00:27:29+00:04:32.14DetailFoto
5. Hovorková Iveta#1026#00:28:56+00:05:59.14DetailFoto
6. Mrzenová EvaNový Bydžov#1055#00:29:04+00:06:07.14DetailFoto
7. Bartheldy MonikaJON.CZ Kolín#1011#00:29:23+00:06:26.14DetailFoto
8. Řeháková KateřinaSázava#1067#00:29:39+00:06:42.14DetailFoto
9. Havelková StanislavaÚmyslovice#1024#00:29:51+00:06:54.14DetailFoto
10. Imramovska RenataBenatky nad Jizerou#1028#00:29:53+00:06:56.14DetailFoto
11. Melicharová Žaneta Dolní Sytová- Háje nad Jizerou#1050#00:30:06+00:07:09.14DetailFoto
12. Pourová Martina#96#00:30:54+00:07:57.14DetailFoto
13. Líbalová Lada#1046#00:31:30+00:08:33.14DetailFoto
14. Sršňová Soňa Český Brod #1069#00:32:00+00:09:03.14DetailFoto
15. Pavlíková Tereza Šneci v běhu#1063#00:32:09+00:09:12.14DetailFoto
16. Oehme SimonaRegenstauf#1060#00:32:19+00:09:22.14DetailFoto
17. Nováčková MichaelaMalešov#1058#00:32:53+00:09:56.14DetailFoto
18. Skořepová Martina#1068#00:32:54+00:09:57.14DetailFoto
19. Michlová Věra Městec Králové#1053#00:33:09+00:10:12.14DetailFoto
20. Suchánková SimonaOpočnice#1072#00:33:46+00:10:49.14DetailFoto
21. Kopáčková Petra JON.CZ Kolín#1035#00:34:20+00:11:23.14DetailFoto
22. Šoltysová LibušeŠotíci#1075#00:34:31+00:11:34.14DetailFoto
23. Kružíková BoženaKošťálov#1040#00:34:50+00:11:53.14DetailFoto
24. Krajíčková LenkaJON.CZ Kolín#1038#00:38:14+00:15:17.14DetailFoto
Svobodová Milada Černíky #1073#00:00:00DetailFoto
DNS Hamplová ŠárkaChlumec nad Cidlinou#1023#DNS DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz