Oficiální Výsledková listina Děčín Run Fest
20. 4. 2019

Půlmaraton Kategorie M3

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kohl OtakarHappyloopteam#278#01:19:07Detail
2. Filingr ČeněkBěžecký klub F-C Kadaň#255#01:25:45+00:06:38.14Detail
3. Bodnar PavelMaratón klub Kladno#10#01:31:24+00:12:17.14Detail
4. Šafařík MilanDěčín#268#01:33:51+00:14:44.14Detail
5. Špinka MartinRumburk#293#01:34:51+00:15:44.14Detail
6. Matiášek JanBase Camp Praha#261#01:36:15+00:17:08.14Detail
7. Rychnovský MilanTeam Šuemel#27#01:44:11+00:25:04.14Detail
8. Barecz PavelVarnsdorf#294#01:45:02+00:25:55.14Detail
9. Nesvadba VladimírSK Havran Kryry#276#01:50:36+00:31:29.14Detail
10. Baco JosefDěčín#11#01:51:17+00:32:10.14Detail
11. Janás MiroslavČB#280#01:54:07+00:35:00.14Detail
12. Oujezký RomanRumburk#262#01:54:23+00:35:16.14Detail
13. Mareš VojtěchTylovka#19#01:55:08+00:36:01.14Detail
14. Heider DavidPraha#45#01:55:22+00:36:15.14Detail
15. Erik BeckertBSG Ostsächsische Sparkasse Dresden#4#01:56:34+00:37:27.14Detail
16. Svěrač ImrichOfbike.cz#25#01:58:18+00:39:11.14Detail
17. Pytlík TomášRespect Finance#1#01:59:59+00:40:52.14Detail
18. Hlaváček JiříSK HOŠTICE#285#02:01:32+00:42:25.14Detail
19. Turek DavidČeská Kamenice#2#02:08:52+00:49:45.14Detail
20. Strnad MiroslavDěčín#38#02:10:25+00:51:18.14Detail
21. Česnek Tomáš#291#02:15:42+00:56:35.14Detail
22. Chmelík BedřichBenešov nad Ploučnicí#274#02:16:14+00:57:07.14Detail
23. Rychnovský IvanTeam Šuemel#28#02:21:10+01:02:03.14Detail
24. Šuryček StanislavSRTG Děčín#289#02:24:57+01:05:50.14Detail
25. Hula RadekDecin#18#02:32:33+01:13:26.14Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz