Oficiální Výsledková listina Děčín Run Fest
20. 4. 2019

Dětský běh 750 m chlapci

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Petrák MatyášTriatlon Fojtka#51#00:02:49Detail
2. Miškovský VojtaSK APD Děčín#219#00:02:53+00:00:04.91Detail
3. Jiruš JáchymPlavecký odd.#42#00:02:55+00:00:06.91Detail
4. Patzelt ŠimonSK Atletika pro děti#273#00:03:06+00:00:17.91Detail
5. Musil Jakub SK APD Děčín#239#00:03:28+00:00:39.91Detail
6. Kremla DanDěčín#244#00:03:41+00:00:52.91Detail
7. Brzák VladimírSK APD Děčín#266#00:03:41+00:00:52.91Detail
8. Kremla JakubDěčín#245#00:04:37+00:01:48.91Detail
9. Joza DanielDěčín#14#00:06:13+00:03:24.91Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz