Oficiální Výsledková listina Podzimní běh lyžařů
25. 11. 2018

dětské/žákovské trati Kategorie Dorostenky mladší


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Hartmanová BarboraDukla Praha#595#00:07:01.93Detail
2. Vaculíková EditaDukla Praha#527#00:07:12.08+00:06:58.76Detail
3. Petriláková Anežka RozárieOK Dobříš#556#00:08:04.90+00:07:51.58Detail
4. Nováková LucieVK Smíchov#550#00:08:38.39+00:08:25.07Detail
5. Hanušková AnežkaŠSK Újezd nad Lesy#575#00:10:37.51+00:10:24.19Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz