Oficiální Výsledková listina Podzimní běh lyžařů
25. 11. 2018

8 km (starší dorostenci, muži, zdatné ženy) Kategorie muži B

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtrátamezičas
1. Holenda PetrTJ Slavoj BANES Pacov#250#00:31:5600:15:52.99Detail
2. Rosol Jiřílomotiva beroun#339#00:32:14+00:00:1800:15:55.86Detail
3. Sunka JanMoravan Lounovice#336#00:33:22+00:01:2600:16:34.32Detail
4. Janda MartinKOB Dobruška#391#00:33:38+00:01:4200:16:31.54Detail
5. Zahorec StanislavSOSE#306#domácí muži 8 km1.00:33:48+00:01:5200:16:38.66Detail
6. Knyttl JanKBELY Cycling Team#249#00:33:52+00:01:5600:16:30.08Detail
7. Gabla MartinIronpeople#396#00:34:16+00:02:2000:17:03.38Detail
8. Přinda LukášTJ Packa Praha#218#00:34:21+00:02:2500:16:41.91Detail
9. Lebeda PetrBenešovský běžecký klub#219#00:34:24+00:02:2800:16:42.71Detail
10. Veselý MichalBIKE NOTORIC#192#00:34:29+00:02:3300:16:54.57Detail
11. Duchoň DavidPraha#228#00:34:31+00:02:3500:16:57.59Detail
12. Pejša Jansmí být prázdné#237#00:34:43+00:02:4700:17:17.85Detail
13. Němec JanKolín#275#00:34:46+00:02:5000:17:06.59Detail
14. Gazda VítězslavDivišov#207#00:34:50+00:02:5400:17:00.07Detail
15. Vaculík JiříSK Babice#313#00:35:00+00:03:0400:17:28.70Detail
16. Neuman JosefSKK SPARTAK CTYRKOLY#222#00:35:05+00:03:0900:17:10.07Detail
17. Ďoubal MiroslavKolovraty#263#00:35:11+00:03:1500:17:05.85Detail
18. Andrle JakubKostelec n.Č.lesy#195#00:35:24+00:03:2800:17:20.30Detail
19. Kašpar MichalRS VLAŠIM#277#00:35:34+00:03:3800:17:25.84Detail
20. Lachout MartinSedlčany#315#00:35:40+00:03:4400:17:43.76Detail
21. Pražák AdamSkuš Praha#216#00:35:46+00:03:5000:17:37.29Detail
22. Šťastný JanTJ Sokol Senohraby#220#domácí muži 8 km3.00:36:08+00:04:1200:17:52.27Detail
23. Bína JiříHrusice#212#00:36:08+00:04:1200:17:30.95Detail
24. Jaborník KarelSK Babice#309#00:36:11+00:04:1500:17:27.08Detail
25. Tupý MarekČesyk#384#00:36:14+00:04:1800:18:07.21Detail
26. Smrčka PetrBK Říčany#276#00:36:47+00:04:5100:17:48.34Detail
27. Borský MichalSokol Rataje#397#00:36:50+00:04:5400:18:17.84Detail
28. Podolák KarelAtletika Stará Boleslav#267#00:36:51+00:04:5500:18:21.72Detail
29. Rieger JanProgress cycle#251#00:37:08+00:05:1200:18:34.70Detail
30. Fejgl MichalH. O. Přírodní vědy#359#00:37:08+00:05:1200:17:59.53Detail
31. Šindelář KarelŽižkovský tygři#302#00:37:31+00:05:3500:18:25.22Detail
32. Glajch MartinChaBrusiči#331#00:37:53+00:05:5700:18:49.46Detail
33. Mašek MartinPraha 5#342#00:37:56+00:06:0000:18:45.11Detail
34. Zach PetrDGP#208#00:38:09+00:06:1300:18:37.25Detail
35. Přibík MartinSK Praga#281#00:38:12+00:06:1600:18:54.60Detail
36. Chaloupka PřemyslSilvini Madshus Team#314#00:38:13+00:06:1700:18:45.40Detail
37. Šťovíček MartinSK Babice#280#00:38:22+00:06:2600:18:48.31Detail
38. Blouďas PetrDGP#292#00:38:24+00:06:2800:18:47.88Detail
39. Kolanda ČajDGP#268#00:38:29+00:06:3300:19:03.86Detail
40. Pištěk PetrPříčovy#236#00:38:40+00:06:4400:19:01.87Detail
41. Neuman JiříKLM Praha#338#00:38:46+00:06:5000:19:02.54Detail
42. Častvaj DanielMnichovice#199#00:38:57+00:07:0100:19:03.42Detail
43. Kříž DušanBenešov#238#00:38:59+00:07:0300:18:51.05Detail
44. Hergsell JiříVrackovice#374#00:39:01+00:07:0500:19:02.00Detail
45. Mátl RadekTK RADO#265#00:39:13+00:07:1700:19:04.95Detail
46. Penc MiroslavDukla Praha#380#00:39:13+00:07:1700:18:57.78Detail
47. Elstner MartinMnichovice#298#00:39:17+00:07:2100:19:33.31Detail
48. Valasek StanislavCercany#294#00:39:28+00:07:3200:18:54.15Detail
49. Khel RichardOK Sparta Praha#196#00:39:44+00:07:4800:19:43.67Detail
50. Kočovský MiroslavTJ Sokol Senohraby#191#domácí muži 8 km6.00:40:01+00:08:0500:19:28.42Detail
51. Fiala RadovanBenešov#270#00:40:08+00:08:1200:19:06.12Detail
52. Dufek PavelDGP#360#00:40:14+00:08:1800:19:55.57Detail
53. Vyčichlo TomášSpartan Gym#394#00:40:15+00:08:1900:19:54.94Detail
54. Jeníček MichalH. O. Přírodní vědy#356#00:40:20+00:08:2400:19:40.82Detail
55. Rejman TomášÓmon Praha#262#00:40:40+00:08:4400:19:52.61Detail
56. Nemšovský PetrPraga Praha#323#00:40:52+00:08:5600:20:33.97Detail
57. Mráz AntonínDGP#274#00:40:55+00:08:5900:20:07.44Detail
58. Folprecht EdaSlovan Zdravotnik Praha#296#00:41:12+00:09:1600:20:12.75Detail
59. Skořepa DavidPraha 4#378#00:41:24+00:09:2800:20:11.77Detail
60. Navrátil ZdeněkAdidas Runners Prague#210#00:41:27+00:09:3100:20:19.93Detail
61. Rychnovský MilanBrno#399#00:41:37+00:09:4100:19:56.70Detail
62. Maleček PetrTJ Sokol Suchdol#333#00:41:42+00:09:4600:20:18.95Detail
63. Šítek MichalCelné#301#00:41:49+00:09:5300:20:29.56Detail
64. Polivka PetrSki Vitkovice#264#00:42:20+00:10:2400:21:05.37Detail
65. John RobertPraha 4#307#00:42:55+00:10:5900:21:34.67Detail
66. Labský Zdeněk#352#00:43:11+00:11:1500:21:24.08Detail
67. Balcar JaroslavSenohraby#357#domácí muži 8 km8.00:43:15+00:11:1900:21:08.91Detail
68. Stráněl JiříSK Rover#239#00:43:36+00:11:4000:18:12.60Detail
69. Hruška TomášKbelští sokoli#252#00:43:49+00:11:5300:21:18.42Detail
70. Pecháček LiborMnichovice#206#00:44:02+00:12:0600:21:06.97Detail
71. Balej JiříOK Kamenice#324#00:44:28+00:12:3200:21:44.12Detail
72. Všetula MiroslavHrusice#213#00:44:48+00:12:5200:21:26.25Detail
73. Mráz Pavel DGP#283#00:44:57+00:13:0100:22:19.15Detail
74. Slunečko st. Jindřich BBK#232#00:45:13+00:13:1700:22:28.79Detail
75. Struk JiříGatorade#221#00:45:29+00:13:3300:21:49.50Detail
76. Linhart FrantišekAdidas Prague Runners#209#00:45:33+00:13:3700:22:48.95Detail
77. Vytásek JaroslavSenohraby#202#domácí muži 8 km11.00:46:18+00:14:2200:22:24.57Detail
78. Hes ZdeněkKanoistika Sedlčany#243#00:47:56+00:16:0000:23:50.88Detail
79. Hrncirik JanDGP#293#00:48:48+00:16:5200:24:17.67Detail
80. Kadleček AlešKanoistika Sedlčany#244#00:49:33+00:17:3700:24:03.22Detail
81. Janoušek VáclavČtyřkoly#383#00:52:06+00:20:1000:26:27.10Detail
82. Greiner PavelPraha 4#194#00:52:23+00:20:2700:25:23.63Detail
83. Nemeth MarekMufloni Kunratice#272#00:58:47+00:26:5100:27:50.36Detail
84. Luňák TomášSK Babice#310#01:01:04+00:29:0801:01:03.77Detail
85. Pavlík PetrŠenov u NJ, Klub přátel Velkého Javorníku...#354#01:10:07+00:38:1100:34:06.82Detail
86. Šolta JakubSvětice#193#01:14:31+00:42:3501:14:30.36Detail
Urbanec JanZaječice#197#00:00:00Detail
DNS Knapec MilanMorava#205#DNS Detail
DNS Kos PavelTJ Sokol Senohraby#234#domácí muži 8 kmDNS Detail
DNS Zvolský LadislavKOA Squad#271#DNS Detail
DNS Marek MilošPelhřimov#278#DNS Detail
DNS Pirk Tomáš#282#DNS Detail
DNS Pangrác PavelTrutnov#285#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz