Oficiální Výsledková listina Podzimní běh lyžařů
25. 11. 2018

8 km (starší dorostenci, muži, zdatné ženy) Kategorie muži C


# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtrátamezičas
1. Fořt MartinELEVEN RUN TEAM#230#00:32:5900:16:34.84Detail
2. Smrčka MilošBK Říčany#340#00:34:16+00:01:1700:16:41.91Detail
3. Nohejl TomášSK DNF Salming#375#00:35:45+00:02:4600:17:35.99Detail
4. Vizina PetrSK Babice#311#00:36:40+00:03:4100:17:49.73Detail
5. Jindra DavidBRID Team#392#00:37:40+00:04:4100:18:39.70Detail
6. Michalik Slavomír Hlubočinka#317#00:38:01+00:05:0200:18:27.40Detail
7. Krchňák RomanVlašim#316#00:38:01+00:05:0200:18:34.93Detail
8. Šulc MiroslavDivišov#229#00:38:20+00:05:2100:18:53.54Detail
9. Vávra RadomírKerteam#377#00:38:24+00:05:2500:18:56.94Detail
10. Janáček JiříPraha 4#190#00:38:48+00:05:4900:19:19.14Detail
11. Pechek PrantišekTJ Moretonstov Úpice#373#00:39:23+00:06:2400:19:18.68Detail
12. Eichler IvoUSK Praha#187#00:39:45+00:06:4600:20:04.26Detail
13. Chmelík MartinQuattro formaggi#341#00:39:50+00:06:5100:19:42.69Detail
14. Veselý JanTJ Sokol Senohraby#200#domácí muži 8 km7.00:40:11+00:07:1200:19:27.38Detail
15. Němec Arnošt#322#00:41:01+00:08:0200:20:13.75Detail
16. Tůma JiříObchodní akademie Vlašim#203#00:41:05+00:08:0600:19:38.48Detail
17. Brožík František Vlašim#217#00:41:22+00:08:2300:20:08.09Detail
18. Turek JiříChaloupky#349#00:41:33+00:08:3400:20:33.23Detail
19. Mrva PavelBKK - Popovice#386#00:41:35+00:08:3600:20:20.01Detail
20. Sušánka BobíkDGP#286#00:42:11+00:09:1200:20:33.00Detail
21. Pospíšil Tomáš.#343#00:44:38+00:11:3900:22:16.07Detail
22. Přibík JanSK Praga#321#00:44:41+00:11:4200:21:43.35Detail
23. Cinka IvanBenešovský běžecký klub#185#00:45:18+00:12:1900:21:54.52Detail
24. Klaška PavelDKP#328#00:45:25+00:12:2600:22:21.39Detail
25. Vatěra VáclavDGP#344#00:45:55+00:12:5600:22:44.82Detail
26. Nový BřetislavSABZO Praha#181#00:46:01+00:13:0200:22:19.43Detail
27. Bulandr LeopardDGP#371#00:46:12+00:13:1300:22:34.57Detail
28. Krása DavidSokol Malá Strana#189#00:47:34+00:14:3500:23:12.83Detail
29. Franěk PetrTo rozchodíš!#188#00:48:05+00:15:0600:23:28.55Detail
30. Šiml JanNovis TK Praha#291#00:48:05+00:15:0600:23:26.35Detail
31. Škvor PetrVeslaři Bohemians#260#domácí muži 8 km13.00:48:22+00:15:2300:23:49.09Detail
32. Říman PetrSK Babice#266#00:48:45+00:15:4600:23:56.77Detail
33. Kožina PetrSK Praga#186#00:49:51+00:16:5200:25:03.10Detail
34. Hrstka MiroslavTJ Sokol Jesenice#365#00:52:10+00:19:1100:25:33.46Detail
35. Dvořák LibojDGP#372#00:53:04+00:20:0500:25:33.46Detail
36. Štros OtaBonbon#346#00:54:24+00:21:2500:26:27.27Detail
37. Fulín VáclavBBK Benešov#389#00:55:35+00:22:3600:26:37.77Detail
38. Rajnyš StanislavSK Lokomotiva Braník - Praha#381#00:56:21+00:23:2200:26:36.48Detail
39. Petrilák MiroslavOK Dobříš#318#00:57:06+00:24:0700:27:45.98Detail
40. Novák JiříSK ROVER#182#00:58:58+00:25:5900:29:21.79Detail
41. Václav Krejsa#388#02:20:54+01:47:5501:10:14.80Detail
DNF Mayer JanAtletika Benešov#184#DNF 00:33:42.71Detail
DNS Musil LadislavKbely Cycling team#273#DNS 01:05:46.57Detail
DNS Smetana KarelBBK#183#DNS Detail
DNS Chmelik MartinQuattro formaggi#204#DNS Detail
DNS Pospíšil VítekDGP#288#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz