Oficiální Výsledková listina Janovský trhák
4. 5. 2019

Jednotlivci Kategorie M+J


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pospíšil FilipExpres CZ Tufo Team Kolín#92#00:08:14Detail
2. Brňák JanCyklotrener Team#91#00:08:32+00:00:18.85Detail
3. Tonder OliverOF BIKE SCOTT#78#00:08:58+00:00:44.85Detail
4. Porstmann VincenzDresden#85#00:09:25+00:01:11.85Detail
5. Hula MartinCK Vinohradské šlapky#42#00:09:44+00:01:30.85Detail
6. Fanderlik DavidUnlimited Czech Team#89#00:10:57+00:02:43.85Detail
7. Rulf JakubDěčín#67#00:11:48+00:03:34.85Detail
8. Kilian MichalDěčín#68#00:15:10+00:06:56.85Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz