Oficiální Výsledková listina Český kros Kunžak
5. 7. 2019

Dětský závod

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pezda ŠtěpánNučice#576#00:01:06.16Detail
2. Pospíchalová MartinaByšice#70#00:01:12.94+00:00:06.77Detail
3. Pezda ŠimonNučice#575#00:01:16.19+00:00:10.02Detail
4. Pražan VojtěchPardubice#621#00:01:24.46+00:00:18.29Detail
5. Vraný VendelínPardubice#586#00:01:32.60+00:00:26.43Detail
6. Švamberk PatrikByšice#69#00:03:25.32+00:02:19.15Detail
7. Martini SofieDačice#68#00:04:26.40+00:03:20.23Detail
DNS Kodadová NatálieBechyně#573#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz