Oficiální Výsledková listina Český kros Moldava podzim
17. 11. 2019

Kros Krátký

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Losová MayaSKP Sever Ústí nad Labem#129#00:28:49.76Detail
2. Procházková MartinaKOPR#83#00:31:18.53+00:02:28.76Detail
3. Pavlisová LudmilaÚdlice#193#00:33:23.08+00:04:33.31Detail
4. Jezberová Veronika Chlumec#46#00:37:26.60+00:08:36.83Detail
5. Sladká PetraLitvínov#93#00:39:08.84+00:10:19.07Detail
6. Hrázská LenkaChomutov#37#00:39:40.71+00:10:50.94Detail
7. Urbanová KamilaChomutov#111#00:39:42.88+00:10:53.11Detail
8. Trnková HanaLitvínov#108#00:44:45.98+00:15:56.21Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz