Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
19. 1. 2019

hlavní Kategorie M18-39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Černý MartinPlzeň#4#00:26:5500:13:26.0600:13:28.67Detail
2. Franěk OndřejPražská kavárna#211#00:29:23+00:02:2800:14:27.1300:14:55.20Detail
3. Dražan JaroslavTriatlon Team Příbram#65#00:29:39+00:02:4400:14:23.6600:15:15.08Detail
4. Vlk PavelOriginál 1869 Příbram#56#00:30:09+00:03:1400:15:00.5600:15:08.09Detail
5. Vinduška PavelAutoservis AWS#88#00:30:14+00:03:1900:14:44.5100:15:28.51Detail
6. Pergler LukášAC Sporák#95#00:31:38+00:04:4300:15:13.4300:16:24.01Detail
7. Širanec PeterKoněprusy#44#00:32:08+00:05:1300:15:05.4000:17:02.08Detail
8. Flachs Michal Zličín #10#00:33:18+00:06:2300:16:37.7400:16:39.56Detail
9. Barcal Richarddos amigos#60#00:33:20+00:06:2500:16:01.6000:17:17.80Detail
10. Kupka LiborRozběháme Česko#24#00:34:50+00:07:5500:16:55.5900:17:54.30Detail
11. Král Václav Rozběháme Česko#21#00:35:00+00:08:0500:17:01.7500:17:58.16Detail
12. Hejl LiborHostomice#69#00:36:04+00:09:0900:17:50.0200:18:13.22Detail
13. Mulic Zlatandos amigos#76#00:36:23+00:09:2800:17:55.4900:18:27.25Detail
14. Bělohlávek KarelSparta Podluhy#61#00:36:44+00:09:4900:17:59.2600:18:44.29Detail
15. Kořán Jiří#92#00:36:49+00:09:5400:18:06.7100:18:41.60Detail
16. Erdinger JosefKomárov#8#00:38:13+00:11:1800:18:51.0200:19:21.59Detail
17. Skalický JanVorvani#84#00:38:51+00:11:5600:18:43.3700:20:07.37Detail
18. Stupka JiříHředle#221#00:39:07+00:12:1200:19:53.5000:19:12.95Detail
19. Čanda JanSK Tochovice#2#00:40:19+00:13:2400:19:44.5300:20:34.39Detail
20. Pásztor TomášJince#220#00:41:49+00:14:5400:20:48.2800:20:59.89Detail
21. Jilg PetrCAMINO#16#00:41:53+00:14:5800:21:18.4700:20:34.14Detail
22. Moravec StanislavÚjezd#75#00:42:25+00:15:3000:20:51.7300:21:32.72Detail
23. Škvára PetrAC Sparta Podluhy#45#00:42:52+00:15:5700:21:34.7500:21:16.29Detail
DNS Schoval FrantišekTRIEXPERT Milt Racing Team#39#DNS Detail
DNS Sladký LukášVorvani#86#DNS Detail
DNS Bonk RomanFighting monkey/Příbram#62#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz