Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
19. 1. 2019

hlavní Kategorie M50-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Karas TomášBohutín#19#00:30:0700:14:59.5500:15:06.83Detail
2. Raboch IvanStřela Žebrák#212#00:30:54+00:00:4700:15:10.4500:15:43.35Detail
3. Puškař IvanGelnica#94#00:32:08+00:02:0100:15:49.8200:16:17.79Detail
4. Flaks JanSdružení vytrvalců Stříbro#68#00:32:12+00:02:0500:15:50.5500:16:21.35Detail
5. Nesl JaroslavCykloservis Baneš#99#00:32:39+00:02:3200:15:53.1400:16:45.81Detail
6. Sedlák FrantišekPivnice Bílý Beránek#37#00:32:59+00:02:5200:16:10.8100:16:47.32Detail
7. Turek JiříChaloupky#49#00:33:51+00:03:4400:16:38.2200:17:11.99Detail
8. Schutz PetrOrlová#96#00:34:38+00:04:3100:16:44.0800:17:53.33Detail
9. Fencl RadekSK Vlaška#9#00:34:40+00:04:3300:16:52.8100:17:46.97Detail
10. Vávra PavelVorvani#53#00:35:44+00:05:3700:17:48.6700:17:54.97Detail
11. Pavlišen AlexandrDrtič Bezděkov#30#00:36:11+00:06:0400:17:56.1200:18:14.80Detail
12. Schovánek MilanKrčský les B#40#00:37:00+00:06:5300:18:25.7300:18:33.57Detail
13. Zářecký MilošTT rekreant Chabry Praha#27#00:37:21+00:07:1400:18:08.1300:19:12.18Detail
14. Horník Martin#97#00:38:07+00:08:0000:18:30.9700:19:35.32Detail
15. Uxa TomášURT Beroun#51#00:38:18+00:08:1100:18:40.6400:19:37.24Detail
16. Ditě Martinštěchovice#6#00:40:04+00:09:5700:19:49.3600:20:13.86Detail
17. Vaněk PetrFitness & Relax Lev Nový Bydžov #87#00:41:41+00:11:3400:20:31.3100:21:09.52Detail
18. Englund TerjeViking Dejvice#66#00:47:33+00:17:2600:25:50.2500:21:42.12Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz