Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
19. 1. 2019

hlavní Kategorie M60-69

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Vitásek JosefBuková u Příbramě#54#00:34:5800:17:00.5100:17:57.28Detail
2. Sehnal AdrienSC Radotín#38#00:36:22+00:01:2400:17:45.6200:18:36.22Detail
3. Ungr AntonínKozojedy#50#00:37:27+00:02:2900:18:25.9000:19:00.88Detail
4. Butzke PetrFit klub Padák#64#00:39:39+00:04:4100:19:29.3600:20:08.92Detail
5. Werner PetrLiga 100 Praha#58#00:40:47+00:05:4900:19:41.1300:21:05.40Detail
6. Wiener OtakarMaratón klub Kladno#59#00:46:41+00:11:4300:22:20.7000:24:19.90Detail
7. Průša Josefslavoj obecnice#33#00:52:22+00:17:2400:25:02.2400:27:19.52Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz