Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
19. 1. 2019

hlavní Kategorie Z18-34

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Hašková PetraČernošice#13#00:36:5500:18:31.5400:18:22.54Detail
2. Uxová AnettURT Beroun#52#00:37:42+00:00:4700:18:32.5400:19:08.98Detail
3. Jandurová IvaHýskov#91#00:39:22+00:02:2700:19:02.0300:20:19.04Detail
4. Krejčí Jitka#22#00:40:29+00:03:3400:19:55.5500:20:32.94Detail
5. Chaloupkova MarketaBeroun#14#00:43:45+00:06:5000:21:02.4900:22:41.65Detail
6. Gregorová Zuzana#12#00:46:25+00:09:3000:22:54.7800:23:30.01Detail
DNS Podoláková MartinaNitra#78#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz