Oficiální Výsledková listina Zimní běh Litní a zámeckým parkem
19. 1. 2019

hlavní Kategorie Z45-54

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Řechková SvatavaPříbram#35#00:35:3500:17:39.4800:17:55.14Detail
2. Fraňková MichaelaFraněk Team#11#00:36:27+00:00:5200:17:53.1500:18:33.14Detail
3. Karasová VěraBohutín#20#00:36:32+00:00:5700:17:47.1600:18:43.99Detail
4. Dudášová MonikaSK Vlaška#7#00:40:57+00:05:2200:19:52.9700:21:03.10Detail
5. Pechová AliceZdice#93#00:41:45+00:06:1000:20:29.4600:21:15.39Detail
6. Reschová PavlaStřela Žebrák#82#00:42:42+00:07:0700:20:48.4100:21:53.32Detail
7. Mojzešová MilenaSdružení vytrvalců Stříbro#74#00:50:51+00:15:1600:24:32.2100:26:18.65Detail
DNS Truhlářová ElenaSokol Kobylisy#48#DNS Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz