Oficiální Výsledková listina Běh Prahou 11
15. 9. 2019

jedenáctka Kategorie Zdo34

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtráta12
1. Coufalová JanaMK Seitl Ostrava#22#22CZE00:44:2800:21:22.4600:23:05.16Detail
2. Skuhrová TerezaTRI SKI Horní Počernice#79#79CZE00:50:40+00:06:12.3700:23:03.9500:27:35.07Detail
3. Anýžová MonikaPraha 5#10#10CZE00:52:31+00:08:03.3700:24:50.1300:27:40.26Detail
4. Trnková KateřinaPraha#92#92CZE00:53:00+00:08:32.3700:25:26.9400:27:32.11Detail
5. Kafková VěraVK Smíchov#37#37CZE00:54:04+00:09:36.3700:24:51.9400:29:11.05Detail
6. Hadačová JanaFitmami Milíčovský les#31#31CZE00:54:06+00:09:38.3700:25:41.2000:28:24.22Detail
7. Mokhova NataliaPraha#63#63CZE00:54:06+00:09:38.3700:25:14.4000:28:51.52Detail
8. Kumprechtová RadkaDomov pro seniory Blaník#53#53CZE00:55:17+00:10:49.3700:25:25.5900:29:50.92Detail
9. Kučerová JanaPraha#50#50CZE00:59:53+00:15:25.3700:28:33.8600:31:18.41Detail
10. Heverochová Michaela#32#32CZE01:00:47+00:16:19.3700:28:58.2800:31:48.32Detail
11. Kořínková PetraPraha#45#45CZE01:04:08+00:19:40.3700:31:04.2600:33:03.26Detail
12. Smetanová Kristýna#355#355CZE01:13:15+00:28:47.3700:34:20.4800:38:53.56Detail
13. Khanina MiraPraha#41#41CZE01:16:48+00:32:20.3700:35:59.0700:40:48.25Detail
14. Uhrová KateřinaBílina#2#2CZE01:25:53+00:41:25.3700:40:02.2900:45:49.91Detail
Pazderová Vendula#70#70CZE00:00:00Detail
Drazdíková JanaSbor dobrovolných hasičů Praha 10 - Kolovraty...#4#4CZE00:00:00Detail
Slámová LucieBystřice nad Pernštejnem#81#81CZE00:00:00Detail
Hlaváčková AnnaPraha#33#33CZE00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz