Oficiální Výsledková listina Běh Prahou 11
15. 9. 2019

štafeta 2x5,5 km

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtráta12
1. Krátký, Švára Martin, MilanPraha 4 Kamýk#418#6018CZE00:41:5900:20:05.4200:21:53.40Detail
2. Demuth, Kucharčík Lukas, JanBzB#406#6006CZE00:42:51+00:00:52.1700:21:48.3000:21:02.41Detail
3. Novotný, Bláha Aleš, Martin#404#6004CZE00:48:54+00:06:55.1700:23:21.1900:23:39.99Detail
4. Trn, Zloská Miroslav, LenkaČSFR#408#6008SVK00:51:13+00:09:14.1700:24:20.4100:24:51.75Detail
5. Rousková, Boček Iva, LukášSvině klouzavý draftovaný#420#6020CZE00:55:32+00:13:33.1700:29:31.4000:25:59.80Detail
6. Petrtýl, Lipková Matěj, AnnaPraha 4#118#6017CZE00:57:16+00:15:17.1700:27:33.9100:29:41.99Detail
7. Peskar, Myslivec Petr, JiříPraha 11#102#6015CZE00:58:22+00:16:23.1700:31:49.9500:26:31.64Detail
8. Pechovi Jiří, ErikFlash Bear#412#6012CZE00:58:31+00:16:32.1700:35:55.0300:20:46.02Detail
9. Navarová, Navara Petra, LadislavNeratovice #402#6002CZE01:00:12+00:18:13.1700:30:57.3500:26:55.90Detail
10. Smolík, Bártová Tomáš, MarieD.A.S. Rechtsschutz AG, pobočka pro ČR#410#6010CZE01:02:10+00:20:11.1700:31:57.2000:30:12.74Detail
11. Espinoza, Espinoza Shirly, KaterineKolumbie#422#6022CZE01:06:24+00:24:25.1700:33:03.3700:33:20.02Detail
12. Rennerová, Kremlíková Ivana, ZuzanaPraha#416#6016CZE01:12:43+00:30:44.1700:32:15.5900:40:26.96Detail
13. Myslivec JiříPraha 11#101#101CZE01:36:18+00:54:19.1700:31:50.1901:04:26.86Detail
Espinoza, Tereshchenko David, AnnaPraha#414#6014CZE00:00:00Detail
Pavlovská, Pazdera Markéta, RomanMibcon#424#6024CZE00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz