Oficiální Výsledková listina Běh Prahou 11
15. 9. 2019

půlmaraton Kategorie Zdo34

# Příjmení Jméno Klub st. č.ČipZeměOficiální časZtráta1234
1. Suchanová KateřinaPraha#240#240CZE01:40:1200:24:25.9000:24:26.7400:24:20.8500:26:57.58Detail
2. Zemanová AndreaPraha 11#246#246CZE01:52:16+00:12:04.8900:24:51.5900:26:06.4900:27:48.7600:33:28.57Detail
3. Jakob RaphaelaB4#218#218CZE02:03:53+00:23:41.8900:30:08.6200:30:13.7600:30:23.3200:33:07.11Detail
4. Drahošová ZuzanaPraha#208#208CZE02:07:43+00:27:31.8900:30:12.8200:30:35.1000:31:43.2800:35:11.28Detail
5. Giel VerenaPraha#211#211CZE02:15:35+00:35:23.8900:29:13.4700:30:52.5900:34:12.4400:41:15.86Detail
Pivarčekova ZuzanaPraha#204#204CZE00:00:00Detail
Šillerová MirkaKrálův dvůr#202#202CZE00:00:00Detail
Rothová Lucie Praha#236#236CZE00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz