Výsledková listina Zručský májový běh
11. 5. 2019

Hlavní závod 8400 m Kategorie Ženy C


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Šperkerová VendulaM-TEAM Praha#150#00:38:21Detail
2. Adamcová AndreaAtletika Vlašim#1#00:38:29+00:00:08Detail
3. Jiroušková HanaZnosim#59#00:40:31+00:02:10Detail
4. Prchlíková BarboraBBK#24#00:43:42+00:05:21Detail
5. Picková JanaBenešovský běžecký klub#108#00:52:12+00:13:51Detail
6. Skopcová Petra#28#01:06:19+00:27:58Detail
Švejdová MonikaVlašim#154#00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz