Oficiální Výsledková listina Běháme pro děti
23. 6. 2019

5 km Kategorie muži

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12345
1. Loaiza ArnoldoKilima Trailrunning Costa Rica#255#00:17:5300:03:09.8900:03:33.3200:03:40.6900:03:46.1500:03:42.06Detail
2. Hanousek JakubPraha 4#321#00:18:43+00:00:50.8600:03:21.8200:03:34.8900:03:53.1900:04:02.1400:03:50.34Detail
3. Herbst LubosDoHajeRun Team#235#00:19:18+00:01:25.8600:03:45.9700:03:51.6000:03:55.0100:03:57.6400:03:46.96Detail
4. Šmárik PavelŠneci v běhu#297#00:20:53+00:03:00.8600:03:27.3900:04:09.8700:04:23.0600:04:43.6600:04:08.75Detail
5. Basel MiroslavKralupy nad Vltavou#206#00:21:09+00:03:16.8600:03:52.6300:04:14.0600:04:18.1800:04:22.8900:04:20.23Detail
6. Balšán JanPraha#202#00:21:52+00:03:59.8600:03:35.7400:04:06.3400:05:01.0700:04:49.5600:04:18.89Detail
7. Ferfecki Vít#220#00:22:21+00:04:28.8600:03:44.7300:04:15.1400:04:45.8200:04:52.4200:04:42.21Detail
8. Pelichovský MartinPraha#262#00:22:34+00:04:41.8600:04:12.1900:04:27.0300:04:28.0600:04:41.5000:04:44.77Detail
9. Kugler MartinPlzeň#252#00:23:32+00:05:39.8600:04:52.7100:04:46.0600:04:41.3500:04:47.7000:04:24.08Detail
10. S ChaitanPrague#265#00:23:43+00:05:50.8600:04:27.5000:04:27.5800:04:53.0900:04:57.6000:04:56.92Detail
11. Vozenilek PatrickMZV #275#00:23:52+00:05:59.8600:04:05.0300:04:31.8000:05:03.0900:05:04.4000:05:06.89Detail
12. Chovanec SamuelPraha#241#00:24:31+00:06:38.8600:04:41.6000:04:47.3300:04:59.9200:05:01.1300:05:00.46Detail
13. Verner FrantišekHořovice#274#00:24:33+00:06:40.8600:04:02.8900:04:45.2700:05:10.0800:05:20.7900:05:13.39Detail
14. Kiac Martin#245#00:24:33+00:06:40.8600:04:32.0100:04:17.2000:04:47.0200:05:04.5300:05:51.71Detail
15. Vališ DominikSokol Zlichov#345#00:24:45+00:06:52.8600:03:56.5800:04:43.7700:05:04.1700:05:41.1200:05:18.78Detail
16. Frk PatrikPraha 13#224#00:25:40+00:07:47.8600:04:50.7500:05:08.1000:05:15.4700:05:20.4200:05:04.75Detail
17. Jirgl Luboškamenice#347#00:25:47+00:07:54.8600:04:47.8500:04:56.6400:05:14.4000:05:28.0400:05:19.52Detail
18. Horsák MatoušPraha 4#236#00:25:59+00:08:06.8600:04:25.2600:05:03.4800:05:52.6200:05:25.5800:05:11.65Detail
19. Pánek Jonáš#339#00:26:56+00:09:03.8600:04:30.3600:04:41.5600:05:11.1600:06:31.0100:06:01.86Detail
20. Horsák MichalPraha 4#237#00:27:59+00:10:06.8600:05:42.2900:05:50.9800:05:32.3000:05:33.3100:05:19.53Detail
21. Patočka Tomáš#261#00:28:26+00:10:33.8600:04:56.2100:05:40.8500:06:04.2900:05:49.8500:05:53.86Detail
22. Procházka MartinJihlava#341#00:29:03+00:11:10.8600:05:16.5700:05:34.7200:06:17.6700:06:05.5200:05:47.80Detail
23. Karpíšek KryšpínPraha#280#00:29:51+00:11:58.8600:05:04.8500:05:59.2400:06:19.3600:06:28.2300:05:59.05Detail
24. Matyášek MiroslavMars Wrigley Confectionery#257#00:30:05+00:12:12.8600:05:38.2600:05:45.6000:06:26.2700:06:04.3800:06:10.42Detail
25. Herian JiříPraha#343#00:30:08+00:12:15.8600:05:05.5500:06:56.6700:06:14.8900:06:06.6100:05:43.89Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz