Oficiální Výsledková listina Kladenský maratón 2019
14. 9. 2019

muži Kategorie M5 (70plus)


# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Kratochvíl LadislavRakovník#50#04:02:23
32:08, 26:22, 27:00, 26:48, 28:41, 31:46, 32:24, 32:36, 04:34, Detail
2. Menšík JozefDobříš#63#05:19:42+01:17:19
39:43, 33:08, 33:54, 35:37, 39:14, 40:57, 45:15, 46:03, 05:46, Detail
3. Králíček MilošRakovník#48#05:59:40+01:57:17
45:47, 41:44, 42:28, 42:21, 43:06, 43:51, 47:19, 48:11, 04:48, Detail
4. Groh StanislavAC Vrchlabí#26#06:07:23+02:05:00
47:50, 42:30, 43:33, 43:39, 45:03, 46:34, 46:44, 45:28, 05:57, Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz