Oficiální Výsledková listina Kladenský maratón 2019
14. 9. 2019

ženy Kategorie Z2 (35-44)

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Bodnarová IvetaMaratón klub Kladno#10#03:34:49
29:00, 24:55, 25:10, 25:24, 25:59, 26:46, 26:57, 26:56, 03:38, Detail
2. Havelková ZdeňkaNekeckuj a běž!#32#03:49:22+00:14:33.40
30:49, 25:12, 25:35, 26:36, 28:07, 28:37, 30:28, 29:59, 03:54, Detail
3. Rybáčková SoňaMK Kladno#126#03:52:04+00:17:15.40
33:00, 27:17, 26:47, 26:34, 27:10, 27:01, 28:57, 31:12, 04:01, Detail
4. Kohlová DesislavaPraha#44#03:54:01+00:19:12.40
30:21, 24:56, 25:38, 26:31, 28:37, 29:42, 31:49, 32:21, 04:01, Detail
5. Šmerhová PetraRadim#99#03:58:45+00:23:56.40
30:54, 26:45, 27:14, 27:50, 28:20, 30:07, 31:47, 31:53, 03:49, Detail
6. Kurucso BarboraŘevničov#131#04:34:06+00:59:17.40
33:22, 27:49, 29:27, 32:57, 34:24, 35:50, 37:04, 38:25, 04:43, Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz