Oficiální Výsledková listina Kladenský maratón 2019
14. 9. 2019

ženy Kategorie Z3 (45plus)

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Thumsová MarieTragéd team#108#03:36:07
29:46, 24:56, 25:14, 25:44, 26:07, 26:17, 27:04, 27:22, 03:33, Detail
2. Bayerová Lenka TJ Sokol Unhošť #5#03:43:25+00:07:18.62
30:49, 25:47, 26:28, 26:52, 26:58, 26:59, 27:55, 28:07, 03:25, Detail
3. Mrnková VěraBK Louny#116#03:46:25+00:10:18.62
33:14, 27:05, 26:43, 27:18, 26:33, 26:34, 27:34, 27:45, 03:34, Detail
4. Mošovská PetraMaratón klub Kladno#66#03:51:46+00:15:39.62
29:49, 24:58, 25:42, 26:35, 27:57, 29:50, 31:12, 31:43, 03:55, Detail
5. Vavrochová MonikaHanspaulka#136#03:58:14+00:22:07.62
33:24, 27:47, 28:03, 28:23, 28:08, 29:29, 30:37, 28:46, 03:32, Detail
6. Vorlová MartinaMK Kladno#123#04:06:22+00:30:15.62
34:04, 28:09, 28:19, 28:48, 29:58, 30:34, 31:14, 31:07, 04:04, Detail
7. Breburdová HanaMaratón klub Kladno#11#04:23:00+00:46:53.62
37:31, 32:13, 30:34, 31:34, 31:46, 32:05, 31:49, 31:19, 04:04, Detail
8. Skálová JiřinaPraha#89#04:25:17+00:49:10.62
33:30, 28:58, 29:47, 29:54, 31:17, 33:31, 38:09, 35:55, 04:12, Detail
9. Hnízdilová EvaBěžci Slaný#34#04:33:23+00:57:16.62
34:05, 28:10, 29:29, 30:27, 31:35, 35:27, 38:01, 41:39, 04:26, Detail
10. Králová BohumilaGP Kolín#49#04:59:35+01:23:28.62
38:17, 33:10, 33:42, 32:53, 37:50, 41:34, 38:57, 39:17, 03:50, Detail
11. Kubičková Eliška AnnaSC Marathon Plzeň#52#05:06:50+01:30:43.62
41:57, 37:46, 36:52, 36:40, 37:13, 36:53, 38:07, 36:40, 04:36, Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz