Oficiální Výsledková listina Čendův Běh v Petrově
21. 4. 2019

muži 12 km

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Pechek PetrKerteam#114#00:43:46Detail
2. Jirásek TomášRunning Stones Praha#30#00:49:46+00:06:00.37Detail
3. Čermák VratislavPetrov#145#00:52:04+00:08:18.37Detail
4. Balek Bronislav#117#00:52:45+00:08:59.37Detail
5. Průcha JanPrůcha Banjos#12#00:53:32+00:09:46.37Detail
6. Kovalovský MichalBěchovičtí běžci#129#00:54:20+00:10:34.37Detail
7. Vodička JosefTJ Zentiva#287#00:57:26+00:13:40.37Detail
8. Barcal Richarddos amigos#135#00:58:05+00:14:19.37Detail
9. Moravec KarelRunning Stones Praha#29#01:02:06+00:18:20.37Detail
10. Mulic Zlatandos amigos#136#01:04:09+00:20:23.37Detail
11. Bříza FrantišekPardubice#133#01:04:19+00:20:33.37Detail
12. Polívka JanPraha 412#14#01:08:05+00:24:19.37Detail
13. Bartoš JanOsada Amarillo#104#01:11:39+00:27:53.37Detail
14. Mareček PetrDivoký č.#189#01:15:16+00:31:30.37Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz