Oficiální Výsledková listina Wild Monkey Challenge Praha
3. 11. 2019

Open

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1
1. Svačinová Veronika#GLADIATORRACETEAM#128#00:10:10.2400:10:10.24Detail
2. Preslova LenkaVimperk#112#00:12:03.00+00:01:52.7500:12:03.00Detail
3. Housková NatálieGladiators#118#00:12:55.37+00:02:45.1200:12:55.37Detail
4. Třeštíková Michaela#GLADIATORRACETEAM#127#00:13:34.71+00:03:24.4600:13:34.71Detail
5. Dopitová SimonaPraha#133#00:14:37.05+00:04:26.8000:14:37.05Detail
6. Faulová JanaHáj u Duchcova Gladiatorraceteam#116#00:16:06.57+00:05:56.3200:16:06.57Detail
7. Darebna PetraSKP Maják #102#00:16:49.79+00:06:39.5400:16:49.79Detail
8. Pohořalá MartinaGladiator Race#137#00:18:35.52+00:08:25.2700:18:35.52Detail
9. Terčová KristýnaSpartan Gym#123#00:21:13.07+00:11:02.8200:21:13.07Detail
10. Volšická Barbora#135#00:24:28.26+00:14:18.0100:24:28.26Detail
11. Větrovcová LilianaPraha#143#00:33:43.14+00:23:32.8900:33:43.14Detail
Tocháčková TerezaBarbarian Extreme Team#132#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz