Oficiální Výsledková listina FERY CUP
4. 6. 2016

Marathon 40 km (2x20 km) Kategorie M39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Kantner MichalHerbalife 24#63#01:36:54.9500:47:04.2500:49:50.69Detail
2. Doležal PetrBikeclinic Cannondale#56#01:37:10.02+00:00:15.0600:48:20.3500:48:49.66Detail
3. Razým VladislavSport Club Plzeń#79#01:38:50.59+00:01:55.6300:48:24.5700:50:26.02Detail
4. Tyrner DominikLK Škoda Plzeň#16#01:42:18.91+00:05:23.9500:49:31.6000:52:47.31Detail
5. Janáček ZdeněkPlzeň#109#01:42:29.12+00:05:34.1600:49:43.9700:52:45.14Detail
6. Stančík PetrDURATEC Team#113#01:43:12.10+00:06:17.1400:52:51.6900:50:20.41Detail
7. Batěk VáclavPorsche Plzeň#112#01:46:38.79+00:09:43.8300:49:24.9500:57:13.84Detail
8. Les MartinKOS Slavia Plzeň#106#01:47:12.60+00:10:17.6400:53:25.7700:53:46.83Detail
9. Dudek MilanNový věk TT Trusnov#62#01:47:18.11+00:10:23.1500:53:00.0100:54:18.10Detail
10. Bouda StanislavPorsche Plzeň#78#01:48:07.82+00:11:12.8600:53:00.5200:55:07.30Detail
11. Šach Jaroslav#61#01:48:19.41+00:11:24.4500:53:41.4700:54:37.94Detail
12. Špiner KamilPlzen#64#01:50:37.85+00:13:42.8900:51:36.7300:59:01.12Detail
13. Hejzek PetrKolemplzne.cz#41#01:52:11.31+00:15:16.3500:53:42.3500:58:28.96Detail
14. Kašpar MichalMURR CZ#97#01:53:10.65+00:16:15.6900:58:26.8200:54:43.83Detail
15. Vlk KarelPlzeň#70#01:53:40.96+00:16:46.0000:56:18.1000:57:22.85Detail
16. Škola PavelPub Bike Team#54#01:54:14.14+00:17:19.1800:56:24.3800:57:49.75Detail
17. Tyrner DanielLK Škoda Plzeň#17#01:56:38.57+00:19:43.6100:53:17.0201:03:21.55Detail
18. Daňhel JaroslavMURR CZ#96#01:59:59.92+00:23:04.9600:58:27.4401:01:32.48Detail
19. Bernklau DavidAG team#6#02:07:34.43+00:30:39.4702:07:34.43Detail
20. Kašpar MiroslavRONDO OBALY s.r.o., Zemská 230, 337 01 Ejpovi...#88#02:17:03.00+00:40:08.0401:04:17.2701:12:45.72Detail
21. Piterka Lukáš#45#02:17:54.35+00:40:59.3901:09:14.2501:08:40.10Detail
22. Rott VáclavMX Hec klub Dobřany#40#02:24:43.09+00:47:48.1301:15:14.5401:09:28.54Detail
23. Kotas PavelMagistrát města Plzně#105#02:25:28.29+00:48:33.3301:07:41.6601:17:46.62Detail
24. Šmůla RichardRONDO OBALY s.r.o., Zemská 230, 337 01 Ejpovi...#18#02:28:33.57+00:51:38.6101:10:18.8001:18:14.77Detail
25. Hlavatý PetrGump Cross Country Team#73#02:31:33.63+00:54:38.6701:09:13.3901:22:20.23Detail
26. Urbánek OndřejMagistrát města Plzně#103#02:32:48.50+00:55:53.5401:07:42.0201:25:06.47Detail
27. Skáčik MiroslavRumburk#82#02:40:26.62+01:03:31.6601:16:54.1501:23:32.46Detail
28. Ulrich MiroslavMX Hec klub Dobřany#39#02:51:53.02+01:14:58.0601:20:18.2201:31:34.79Detail
Weber LiborKarlovarská 68#80#00:59:13.51Detail
DNF Kohout ZdeněkMURR CZ#28#DNF 01:20:32.7700:07:03.49Detail
DNF Kuták JiříCyklobibín#100#DNF 00:58:25.92Detail
DNF Beneš MartinKlatovy#44#DNF 01:18:45.95Detail
DNF Voller JaroslavPlzeň#114#DNF Detail
DNF Vlažný Tomášscott bodlo#108#DNF Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz