Oficiální Výsledková listina Kros Zdiby Klecany
22. 6. 2019

hlavní závod Kategorie Mdo39

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Flegl VlastimilVrchlabí#82#00:27:27Detail
2. Sedláček JanSK Svěrák#71#00:28:32+00:01:05.25Detail
3. Ježek JanSK Svěrák#80#00:28:45+00:01:18.25Detail
4. Krejčíř JakubŠSK Újezd nad Lesy#73#00:28:49+00:01:22.25Detail
5. Píša OndřejSK Svěrák#85#00:32:53+00:05:26.25Detail
6. Hanousek JakubPraha#88#00:33:55+00:06:28.25Detail
7. Morcillo Christian#78#00:35:52+00:08:25.25Detail
8. Hromádka Ondřej#75#00:36:45+00:09:18.25Detail
9. Juřík OndřejSK Babice#87#00:39:50+00:12:23.25Detail
10. Bauer DanielNový Vestec#90#00:43:14+00:15:47.25Detail
DNF Pavlišta DavidSK Svěrák#81#Detail
DNF Dvořák Šimon#69#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz