Oficiální Výsledková listina Kros Zdiby Klecany
22. 6. 2019

hlavní závod Kategorie M40-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Seidl FilipTK Packa Praha#77#00:29:56Detail
2. Linhart Martin#6#00:31:21+00:01:25.53Detail
3. Šír VáclavKlecany#43#00:34:48+00:04:52.53Detail
4. Kallehauge JesperPraha#93#00:34:54+00:04:58.53Detail
5. Buršík MartinKlecany #79#00:35:25+00:05:29.53Detail
6. Noháč JiříPetro Canada#65#00:37:39+00:07:43.53Detail
7. Matějovský PavelAVC MK Kladno#84#00:37:56+00:08:00.53Detail
DNF Day Tim#40#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz