Oficiální Výsledková listina Kros Zdiby Klecany
22. 6. 2019

hlavní závod Kategorie Zdo35

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Seidlová KristýnaSK Babice#86#00:36:01Detail
2. Kučerová ValerieSK Svěrák#72#00:38:04+00:02:03.11Detail
3. Hadrbolcová KláraVšetaty#89#00:43:13+00:07:12.11Detail
4. Frýdlová Veronika#70#00:44:26+00:08:25.11Detail
5. Čiháková Lucie#57#00:49:15+00:13:14.11Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz