Oficiální Výsledková listina Bakovský půlmaraton
20. 4. 2019

muži Kategorie A (muži do 39)

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. TUEI Hosea KiplagatKenya#216#01:07:00Detail
2. KIBIRE Moses KiprutoKenya#194#01:09:33+00:02:33.57Detail
3. Švadlenka JanAC MB, Lawi Stars#212#01:15:26+00:08:26.57Detail
4. Čivrný JiříAK Semily#182#01:16:51+00:09:51.57Detail
5. Videcký JanAC Mladá Boleslav#219#01:19:52+00:12:52.57Detail
6. Pekař MartinLesní Pracovníci#262#01:20:54+00:13:54.57Detail
7. Zika DanielLiberec#226#01:21:48+00:14:48.57Detail
8. Trnka PavelNečum a běž!#213#01:25:31+00:18:31.57Detail
9. Kurzveil JiříTriatlon Mladá Boleslav#198#01:26:18+00:19:18.57Detail
10. Pešl JosefTT Loko Beroun#264#01:26:35+00:19:35.57Detail
11. Flanderka MilanKlášter Hradiště nad Jizerou#232#01:30:37+00:23:37.57Detail
12. Čeřovský Luděk#248#01:33:57+00:26:57.57Detail
13. Štěpánek LiborTJ Sokol Podlázky#250#01:41:23+00:34:23.57Detail
14. Beneš MarekKněžmost#177#01:43:36+00:36:36.57Detail
15. Menzel DanMono 50#202#01:44:21+00:37:21.57Detail
16. Zappe LukášJablonec nad Nisou#225#01:45:55+00:38:55.57Detail
17. Tyllner DavidT-team#245#01:46:27+00:39:27.57Detail
18. Vohanka Jiříjirikovsportovani#246#01:46:29+00:39:29.57Detail
19. Woronycz PetrMattoniFreeRunMB#223#01:48:59+00:41:59.57Detail
20. Čadil JosefLaufteam Kněžmost#181#01:55:58+00:48:58.57Detail
21. Jindrák MilanТрактор Челябинск#192#02:01:34+00:54:34.57Detail
22. Dvořák VojtěchDvorak Systems#184#02:17:16+01:10:16.57Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz