Oficiální Výsledková listina Aquatlon Mladá Boleslav 2019
20. 4. 2019

Žáci 10-11

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníběh
1. Volf ŠtěpánSwimlifemb#57#00:05:36.6400:01:20.5600:04:16.08DetailFoto
2. Tůma KryštofSwimlifemb#49#00:06:19.76+00:00:43.1200:01:59.1900:04:20.57DetailFoto
3. Verner LadislavSwimlifemb#54#00:06:31.49+00:00:54.8500:01:42.4700:04:49.02DetailFoto
4. Brejcha AntonínSwimlifemb#4#00:07:13.57+00:01:36.9300:01:26.9200:05:46.65DetailFoto
5. Vavruška PetrSwimlifemb#52#00:08:13.83+00:02:37.1900:02:24.5400:05:49.29DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz