Oficiální Výsledková listina Aquatlon Mladá Boleslav 2019
20. 4. 2019

Žákyně 12-13

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníběh
1. Heřmanová LucieTJ Sokol Bilovice nad Svitavou#16#00:12:49.0900:03:19.0200:09:30.07DetailFoto
2. Máková LadaSwimlifemb#29#00:13:22.54+00:00:33.4500:02:46.5300:10:36.01DetailFoto
3. Převrátilová ZuzanaSwimlifemb#41#00:13:45.21+00:00:56.1200:02:52.3100:10:52.90DetailFoto
4. Pánková EmmaVOKOLOPOLE#36#00:14:23.13+00:01:34.0400:03:23.7300:10:59.40DetailFoto
5. Talacková OlivieAQT#47#00:14:39.71+00:01:50.6200:03:26.4400:11:13.27DetailFoto
6. Flodrmanová EliškaSwimlifemb#12#00:15:37.91+00:02:48.8200:02:34.7500:13:03.16DetailFoto
7. Lazarová KateřinaSwimlifemb#27#00:16:30.22+00:03:41.1300:04:30.9500:11:59.27DetailFoto
8. Pěničková KristýnaSwimlifemb#39#00:17:02.72+00:04:13.6300:04:16.0700:12:46.65DetailFoto
9. Rettová PavlaSwimlifemb#42#00:20:29.53+00:07:40.4400:05:12.9900:15:16.54DetailFoto
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz