Výsledková listina Tour de Ralsko
11. 5. 2019

děti Kategorie Mladší dívky

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Nováková JarmilaAktiv Nový Bor#554#00:04:59.82Detail
2. Šlamborová LuciePakli sport klub#502#00:05:25.85+00:00:26.03Detail
3. Trllová ŠárkaBAKAKO Nová Paka#537#00:05:38.04+00:00:38.22Detail
4. Petrof JohanaBitters Superior Cyklolive Team#547#00:05:53.74+00:00:53.92Detail
5. Kořínková LucieKSM Hrádek#540#00:06:00.69+00:01:00.87Detail
6. Nováková ViktorieNový Bor#553#00:07:10.53+00:02:10.71Detail
7. Petrnoušková Viktorie#518#00:10:49.92+00:05:50.10Detail
Frydrychová KarolínaTJ Auto Škoda Mladá Boleslav#505#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz