Oficiální Výsledková listina Běh pro Paměť národa Praha
18. 5. 2019

štafeta

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta1234
1. Halamíček, Findeis, Beránek, Tichá Jarmil, Lukáš, Jaromír, EvaPiráti Praha#1019#00:45:1400:10:21.3300:10:52.5400:09:39.1700:14:20.45Detail
2. Hlavatá VeronikaWeinholdi#1004#00:48:53+00:03:39.4900:13:11.1100:11:43.0800:12:36.4500:11:21.93Detail
3. Zapletal, Rulíšek, Zapletalová, Zapletalová Lukáš, David, Marta, PetraHonda Racing#1018#00:49:31+00:04:17.4900:14:10.1000:15:07.9800:10:04.5000:10:08.03Detail
4. Koldová EliškaHnutí Hlas 2#1008#00:50:26+00:05:12.4900:11:53.2300:11:49.4800:13:34.8100:13:07.82Detail
5. Novotna KlaraGato Negro Rapido#1012#00:51:56+00:06:42.4900:14:22.3400:11:09.1600:15:07.4100:11:17.04Detail
6. Kovářová SylvaJump&Smith#1010#00:52:46+00:07:32.4900:14:38.0100:12:39.6500:13:46.2500:11:41.93Detail
7. Šustrová KateřinaOKE ve smrti#1017#00:53:04+00:07:50.4900:13:49.7300:14:49.2300:11:32.9000:12:51.18Detail
8. Papoušek JiříLojk#1013#00:53:25+00:08:11.4900:13:53.5500:13:39.6700:09:54.8500:15:56.84Detail
9. Sládek MartinSDA Legal, se Slimákem na věčné časy a nikdy ...#1016#00:54:53+00:09:39.4900:11:41.0700:13:12.5700:16:24.5300:13:34.72Detail
10. Lebeda MichalLebedovci#1011#00:54:57+00:09:43.4900:11:51.5700:14:01.8300:16:33.7800:12:28.84Detail
11. Procházková, Hamrlová, Hertánová, Říha Ivana, Anna, Adéla, DavidPrávo na zdraví#1014#00:55:41+00:10:27.4900:13:38.4300:15:06.9100:13:50.7000:13:04.48Detail
12. Košlab, Hýblová, Vacková, Chytrá Tomáš, Tereza, Jana, KateřinaPraha#1006#00:58:24+00:13:10.4900:12:06.3500:16:34.4600:16:14.2100:13:28.73Detail
13. Koldová EliškaHnutí Hlas#1009#00:58:30+00:13:16.4900:20:51.9000:09:47.0200:12:00.6100:15:49.81Detail
14. Dřízhalová KateřinaSrbíňáci#1003#00:59:42+00:14:28.4900:12:58.8200:15:14.0100:14:00.2300:17:28.28Detail
15. Fischer, Bulan, Švejdová Pavel, Jiří, Jitka#1021#01:00:23+00:15:09.4900:16:07.6800:15:45.0700:11:44.9900:16:44.42Detail
16. Šroubková-Servas, Zavadilová-Servas, Tršová-Servas, Šroubek-Servas Gabriela, Klára, Katarína, FilipPiráti Praha#1020#01:00:40+00:15:26.4900:15:35.8900:14:49.2400:18:32.7400:11:41.38Detail
17. Kofroňovi Eliška, Tomáš, Kája, MonikaMy 4 Kofroňovi#1007#01:02:51+00:17:37.4900:15:10.1000:15:55.7600:14:48.3400:16:55.88Detail
18. Březinová JanaProstě běž#1001#01:06:06+00:20:52.4900:13:01.2500:18:54.7100:20:02.2300:14:07.79Detail
19. Čásenský RobertŽelvy z Vinohrad#1002#01:10:05+00:24:51.4900:19:14.2900:15:17.7000:16:43.3700:18:48.91Detail
Sedlacek TomasSedlacci#1015#00:00:00Detail
Chalupová SoňaChalupovi#1005#00:00:00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz