Oficiální Výsledková listina Poděbradský Triatlon
26. 5. 2019

Benjamínci dívky 10-11

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12345
1. Chytilová KateřinaTriatlon Plzeň#319#00:15:55.2000:01:17.5400:00:33.5200:09:40.9800:00:30.0900:03:53.06Detail
2. Hartmanová KateřinaElab#281#00:16:19.98+00:00:24.7700:01:25.7600:00:38.0500:10:27.8400:00:23.2000:03:25.11Detail
3. Petráčková AnnaLoko Trutnov#197#00:16:22.02+00:00:26.8100:01:34.4200:00:35.3500:09:57.0900:00:21.4500:03:53.68Detail
4. Jarošová EliškaArtSport Team#422#00:17:43.58+00:01:48.3700:01:23.2800:00:44.6800:11:11.3300:00:23.1700:04:01.10Detail
5. Bakočová EmaLoko Trutnov#208#00:19:49.35+00:03:54.1400:01:48.1500:00:52.1100:12:09.3100:00:25.1400:04:34.62Detail
6. Tabulková BarboraTJ Sokol Senohraby#374#00:20:28.62+00:04:33.4100:02:16.3300:01:03.8600:12:02.0300:00:29.1500:04:37.23Detail
7. Renská AdélaHvězda Pardubice#63#00:20:59.48+00:05:04.2700:02:11.1900:01:32.0600:12:21.1100:00:30.6100:04:24.49Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz