Oficiální Výsledková listina Triatlon HK
14. 6. 2019

8. třída

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Lorenc RadimZŠ Štefcova#154#00:19:56.6200:03:00.4200:00:31.0400:12:18.70 00:00:12.8800:03:53.56 Detail
2. Černík AdamBiskupské gymnázium Bohuslava Balbína #142#00:20:22.15+00:00:25.5200:03:47.1800:00:43.7800:12:05.54 00:00:28.3500:03:17.28 Detail
3. Dohnálek TomášBiskupské gymnázium Bohuslava Balbína #144#00:21:23.08+00:01:26.4500:03:44.5600:00:44.8200:12:41.27 00:00:14.1700:03:58.23 Detail
4. Borůvka OndřejZŠ Kukleny#141#00:21:34.36+00:01:37.7300:03:56.3900:00:28.1200:13:09.96 00:00:12.2200:03:47.66 Detail
5. Blažek RadovanZŠ Štefcova#139#00:21:54.98+00:01:58.3500:02:27.3700:00:35.5500:14:01.85 00:00:23.5300:04:26.67 Detail
6. Černý LukášZŠ Bezručova#143#00:22:57.45+00:03:00.8200:04:13.1000:00:56.8200:13:27.50 00:00:15.2000:04:04.80 Detail
7. Morávek DanielZŠ Bezručova#158#00:23:08.88+00:03:12.2500:04:03.4000:00:46.3000:13:14.62 00:00:12.4700:04:52.06 Detail
8. Žaloudek MartinZŠ SNP#168#00:23:26.42+00:03:29.7900:04:16.9300:00:44.1900:14:14.96 00:00:16.4800:03:53.85 Detail
9. Svoboda DominikZŠ Kukleny#163#00:24:23.56+00:04:26.9300:04:26.2300:00:51.5200:13:39.23 00:00:19.4400:05:07.12 Detail
10. Záleský JosefZŠ Štefcova#167#00:24:24.22+00:04:27.5900:04:12.2200:00:44.6900:13:22.97 00:00:11.7500:05:52.56 Detail
11. Novotný LukášZŠ Štefcova#160#00:25:27.29+00:05:30.6600:04:12.3300:00:59.4500:13:38.43 00:00:24.5500:06:12.51 Detail
12. Novák DominikZŠ Kukleny#159#00:25:47.04+00:05:50.4100:03:42.8600:00:52.2300:15:48.38 00:00:15.8600:05:07.70 Detail
13. Veselka JonášZŠ Štefcova#165#00:26:09.89+00:06:13.2600:04:13.8900:01:01.2400:13:33.60 00:00:18.5600:07:02.58 Detail
14. Vitásek JáchymZŠ Štefcova#166#00:26:10.98+00:06:14.3500:04:24.5800:00:47.7500:13:35.21 00:00:20.3200:07:03.10 Detail
15. Boháč JanZŠ Štefcova#140#00:28:33.21+00:08:36.5800:04:23.0900:01:05.4000:17:04.07 00:00:18.9100:05:41.73 Detail
Schlappl DominikZŠ Bezručova#161#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz