Oficiální Výsledková listina Noční triatlon
15. 6. 2019

Jednotlivci

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtrátaplaváníkoloD2
1. Klingorová IrenaFUTURE CYCLING#7#01:11:41.1500:06:09.7300:39:37.63 00:25:53.79Detail
2. Doubková Emma#La Familia#19#01:17:22.32+00:05:41.1600:07:59.9100:44:49.90 00:24:32.51Detail
3. Antje PalmeO-See Sports ev /DAV Zittau#12#01:19:24.06+00:07:42.9000:08:43.6900:41:58.52 00:28:41.83Detail
4. Tomsová LucieSKI CLUB Brandýs nad Labem#14#01:22:30.74+00:10:49.5800:07:16.1400:50:27.96 00:24:46.63Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz