Oficiální Výsledková listina ME+MČR Quadriathlon Týn n/Vltavou 2019
22. 6. 2019

European Championships Kategorie ELITE M

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaswimT1bikeT2cayakrun
1. Svoboda TomášKalokaGathia Aliance#29#CZE02:35:11.6900:17:48.9200:00:36.6901:01:33.0400:00:16.6000:38:03.8800:36:52.53Detail
2. Peters WilliamNWC#13#BEL02:38:50.34+00:03:38.6400:21:20.7200:01:14.5100:59:40.5300:00:29.9200:34:44.8200:41:19.81Detail
3. Kotrč DavidKaloka Gathia Aliance#28#CZE02:43:58.12+00:08:46.4200:22:01.2900:01:03.3301:03:14.5600:00:19.3100:33:39.2800:43:40.33Detail
4. Kunderer DavidQuadrathlon team ULM#6#GER02:48:37.11+00:13:25.4100:21:24.5600:00:50.6601:04:26.8900:00:20.5000:38:42.7000:42:51.77Detail
5. Teichert StefanQuadrathlon WSC Heidelberg#3#GER02:58:44.08+00:23:32.3800:21:14.3200:00:38.6001:11:22.6300:00:24.4600:38:12.9500:46:51.10Detail
6. Bartzok ThorstenTRC Essen#11#GER03:00:22.64+00:25:10.9400:25:20.4600:00:56.3801:09:56.0900:00:28.2500:37:43.2300:45:58.22Detail
7. Kala JiříCK Příbram Fany Gastro#4#CZE03:11:10.90+00:35:59.2000:22:14.2700:01:02.1001:04:21.8400:00:23.1201:03:40.3400:39:29.21Detail
8. Behúň TomášTitan trilife#19#CZE03:14:05.96+00:38:54.2600:23:37.3600:00:39.1201:06:33.1000:00:26.4100:44:29.0500:58:20.90Detail
9. Švejda RomanVSK FTVS Praha#26#CZE03:46:45.25+01:11:33.5500:28:04.1200:01:39.2501:18:42.9200:00:50.8201:01:14.0600:56:14.05Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz