Oficiální Výsledková listina ME+MČR Quadriathlon Týn n/Vltavou 2019
22. 6. 2019

European Championships Kategorie M50-59

# Příjmení Jméno Klub st. č.ZeměOficiální časZtrátaswimT1bikeT2cayakrun
1. Horáček RomanBitters Superior Cyklolive team#12#CZE03:11:18.0100:31:46.3900:01:26.1501:07:27.3700:00:27.5700:39:24.5400:50:45.95Detail
2. Pietrzak RomekPieitrzak team#8#Poland03:15:30.23+00:04:12.2100:28:27.5000:01:16.9401:13:23.1100:00:37.8900:46:03.2500:45:41.52Detail
3. Skalický ZdeněkPluto team Praha#20#CZE03:16:51.84+00:05:33.8200:28:03.2900:01:32.3101:11:51.3500:00:41.2000:43:12.9900:51:30.68Detail
4. Mielke KarstenKC Lampertheim#18#GER03:24:33.83+00:13:15.8100:25:01.2300:01:23.2701:16:10.0500:00:39.9100:44:30.3800:56:48.97Detail
DNF Sobotka VáclavTri sport ČEKO Sokolov#25#CZE00:21:28.6900:02:06.4901:14:45.3900:00:37.5100:45:10.70Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz