Oficiální Výsledková listina Všechlapská šlapka
14. 9. 2019

hlavní Kategorie Z45

# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtráta
1. Verzichová AlžbětaiNOVATiQ#34#01:21:44.79Detail
2. Poncová VeronikaLysá nad Labem#61#01:22:50.26+00:01:05.46Detail
3. Křenová TerezaLysá nad Labem#19#01:24:52.08+00:03:07.28Detail
4. Hajzlerová PetraKV Viking#6#01:31:42.88+00:09:58.08Detail
5. Černá LucieBradlec#69#01:31:43.50+00:09:58.70Detail
6. Holčáková Lenka#46#01:35:16.07+00:13:31.27Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz