Oficiální Výsledková listina Všechlapská šlapka
14. 9. 2019

dětský závod 4 km Kategorie kluci (2011-2012)

#Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1.ČernýViktorBradlec#66#00:09:07.00Detail
2.FábinMikulášBVK Nymburské bomby#77#00:10:40.00+00:01:33.00Detail
3.GřešulaMichal#47#00:11:26.00+00:02:19.00Detail
4.TůmaMartinVinařice#78#00:12:33.00+00:03:26.00Detail
5.PezdaŠtěpánNučice#42#00:12:56.00+00:03:49.00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo