Oficiální Výsledková listina Všechlapská šlapka
14. 9. 2019

dětský závod 4 km Kategorie holky (2011-2012)

#Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1.MatějovskáDaniela Nymburk#49#00:10:43.00Detail
2.ProcházkováLucieNymburk#64#00:11:22.00+00:00:39.00Detail
3.ŠídováKlára Všechlapy#75#00:13:03.00+00:02:20.00Detail
4.KoblicováAdéla#85#00:14:17.00+00:03:34.00Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz | DNS = Did Not Start = Nestartoval/a | DNF = Did Not Finish = Nedokončil/a | DQ, DSQ = Disqualified = Diskvalifikace

Stáhnout CSV | CSV Český Běh | CSV Actigo