Průběžná Výsledková listina Triatlon Trutnov Dolce
24. 7. 2019

Hlavní závod Kategorie Muži

MužiŽeny
# Příjmení Jméno Klub st. č.Skupina 2#2Oficiální časZtrátaplaváníD1koloD2běh
1. Cogan Aerotec RudolfTJ Nová Paka#290#00:50:00.4700:06:46.3000:00:19.3700:28:32.0900:00:23.8300:13:58.86Detail
2. Dostál JanVELLA Náchod#205#00:50:05.17+00:00:04.6900:05:46.2600:00:29.8100:29:46.5200:00:22.0700:13:40.49Detail
3. Štangler DavidLoko Trutnov#283#00:51:39.61+00:01:39.1300:06:55.4900:00:36.4800:28:54.8900:00:34.6400:14:38.09Detail
4. Pochobradský JanFORT SMC - Ústní nad Orlicí#215#00:53:33.70+00:03:33.2200:06:42.9300:00:38.9100:30:09.1500:00:36.5500:15:26.14Detail
5. Dražan TomášBKP#294#00:53:45.22+00:03:44.7400:07:34.9000:00:48.8800:29:32.5900:00:41.9600:15:06.87Detail
6. Milša Zděněk#282#00:53:48.67+00:03:48.1900:08:52.2000:01:28.0500:28:25.4000:00:49.8300:06:50.25Detail
7. Sušír Radek#240#00:54:37.82+00:04:37.3400:08:29.0500:00:49.9300:29:28.0400:00:49.2600:15:01.52Detail
8. Táslar MarekLoko Trutnov#68#00:55:00.49+00:05:00.0100:05:38.8900:00:26.2200:32:30.9800:00:30.3800:15:54.01Detail
9. Štolpa ŠtěoýbPitrs Bikes#298#00:55:16.85+00:05:16.3700:09:24.5300:00:43.6800:29:19.7400:00:37.7300:15:11.15Detail
10. Ryzák David#231#00:55:31.26+00:05:30.7800:06:45.5600:00:34.7800:32:26.6300:00:30.1800:15:14.08Detail
11. Štolfa MartinSpartak Police nad Metují#274#00:56:36.29+00:06:35.8100:09:26.5800:01:02.0100:30:25.0400:00:42.5600:15:00.08Detail
12. Vondra TomášLoko Trutnov#246#00:56:40.24+00:06:39.7600:06:09.6300:00:27.6700:33:22.4000:00:35.6800:16:04.83Detail
13. Mach JanHO Teplice nad Metují#271#00:57:21.56+00:07:21.0800:07:25.4000:01:08.5300:33:25.5500:00:21.1000:15:00.96Detail
14. Hornych VenaKupkolo mtb trilogy#288#00:57:29.97+00:07:29.4900:09:26.2900:01:14.6100:29:15.9000:00:59.6500:16:33.50Detail
15. Koreček RichardPILETICE#74#00:57:31.84+00:07:31.3600:09:18.6500:00:37.7500:30:18.6100:00:42.8500:16:33.97Detail
16. Šimek PavelOlfinCar Ski team#209#00:58:02.18+00:08:01.7000:08:35.2200:01:12.1600:31:43.4200:00:48.2200:15:43.13Detail
17. Vícha JanHradec Králové#295#00:58:03.20+00:08:02.7200:08:42.9800:00:41.6400:32:04.7600:00:39.0200:15:54.78Detail
18. Kužel MartinKasper - Swix Team#259#00:58:13.85+00:08:13.3700:07:42.4700:00:47.8100:32:54.2000:00:51.5600:15:57.79Detail
19. Fejk LukášCarla kupkolo.cz#235#00:58:15.60+00:08:15.1200:09:25.3900:00:59.1700:30:39.5800:00:32.5700:16:38.87Detail
20. Šupich MartinPítrs bikes#239#00:58:28.31+00:08:27.8300:10:17.2800:00:44.5600:29:59.9900:00:57.1800:16:29.28Detail
21. Polej JiříHronov#299#00:58:39.57+00:08:39.0900:07:17.1700:00:53.1800:33:51.4600:00:39.6900:15:58.05Detail
22. Fulka JiříRERPOINT TEAM#272#00:58:59.72+00:08:59.2400:07:38.3300:00:44.8300:31:35.1600:00:42.4800:18:18.90Detail
23. Rašek VáclavTRI CLUB DOBRUŠKA#277#00:59:25.79+00:09:25.3100:09:06.4900:00:41.8400:33:07.5900:00:43.3600:15:46.50Detail
24. Hejl DušanSKI POLICE#255#00:59:38.72+00:09:38.2400:09:23.5400:01:18.4700:31:45.3500:00:57.9400:16:13.40Detail
25. Bret TomášRUN4FUN#268#01:00:06.21+00:10:05.7300:07:11.2900:00:53.5100:36:11.4900:00:41.1500:15:08.75Detail
26. Vít PavelVELLA NÁCHOD#204#01:00:17.44+00:10:16.9600:09:32.3300:00:40.1200:33:06.4800:00:31.9500:16:26.54Detail
27. Langenberger AdamChildren of Olymp#251#01:00:18.19+00:10:17.7100:07:56.5200:00:49.9100:33:30.7800:00:41.4000:17:19.56Detail
28. Kolisko VladimírČervený Kostelec#228#01:00:20.55+00:10:20.0700:07:57.0500:01:01.3400:33:59.0500:00:46.4100:16:36.68Detail
29. Kirsch RadomírLoko Trutnov#300#01:00:37.31+00:10:36.8300:08:48.3500:00:47.3100:33:37.6600:00:35.2200:16:48.75Detail
30. Havelka DanielZPA SMART ENERGY#293#01:01:10.14+00:11:09.6600:09:05.6600:00:53.2300:32:40.7700:00:36.3000:17:54.16Detail
31. Králík MichalLoko Trutnov#73#01:01:30.51+00:11:30.0300:08:20.6300:00:39.7800:32:34.6400:01:02.2800:18:53.16Detail
32. Staněk Marek#217#01:01:33.65+00:11:33.1700:10:39.4200:00:54.9100:31:58.2600:00:56.3700:17:04.67Detail
33. Kratochvíl JanSKH#218#01:01:36.11+00:11:35.6300:06:50.8700:00:41.4800:35:11.8000:00:34.4400:18:17.50Detail
34. Háze PetrČeská Skalice#260#01:02:03.63+00:12:03.1500:09:28.2400:01:08.8100:32:52.0900:00:37.0500:17:57.41Detail
35. Renský MichalRUN4RUN#210#01:02:07.71+00:12:07.2300:07:32.4000:00:45.7300:35:47.7300:00:59.9700:17:01.86Detail
36. Kadlečík PavelPraha#211#01:02:25.21+00:12:24.7300:08:25.2400:00:47.9600:34:39.6500:01:04.5100:17:27.83Detail
37. Mráz VítINS Ateliér Náchod#245#01:02:37.48+00:12:37.0000:09:30.5000:01:37.7700:32:33.1100:00:46.0400:18:10.04Detail
38. Mašek PetrAO Spartak Vrchlabí#258#01:02:46.29+00:12:45.8100:10:28.2600:02:01.3500:33:25.8500:01:02.3500:15:48.46Detail
39. Čipera Radeksk Radvanice#236#01:04:23.32+00:14:22.8400:10:08.9700:01:13.2900:35:06.3600:00:47.4800:17:07.21Detail
40. Hrneček Pavelnevyplnil#241#01:04:46.81+00:14:46.3300:09:36.6000:01:03.3100:35:42.1900:01:13.1000:17:11.59Detail
41. Žák MichalŽJ sport#264#01:04:55.11+00:14:54.6300:08:47.2600:01:28.8700:35:59.1600:00:49.7100:17:50.09Detail
42. Kalaš Ondřej#279#01:05:29.30+00:15:28.8200:09:48.6500:01:15.7300:33:49.1900:01:57.8900:18:37.82Detail
43. Horák OndřejÚpice#289#01:05:59.33+00:15:58.8500:06:34.5700:00:32.9100:40:20.5000:00:31.3800:17:59.94Detail
44. Popelka PavelTrutnov#203#01:07:20.86+00:17:20.3800:09:38.4100:01:54.3600:34:20.3200:00:50.0100:20:37.75Detail
45. Horák TomášKALONI BSSHOP#233#01:08:09.95+00:18:09.4700:09:03.4400:01:39.1600:37:26.3600:00:30.7600:19:30.22Detail
46. Fajt JanSMC Fort#214#01:09:40.50+00:19:40.0200:10:50.1900:01:12.5700:36:17.2400:01:04.5100:20:15.97Detail
47. Hošek PavelStaré Buky#206#01:10:23.00+00:20:22.5200:09:29.6500:00:56.8200:40:04.9700:00:38.9500:19:12.60Detail
48. Marvan OndřejHiglanders Trutnov#284#01:10:48.18+00:20:47.7000:10:07.1900:01:28.7700:40:11.4200:00:36.0700:18:24.71Detail
49. Mervart VáclavTC Dobruška#213#01:10:48.21+00:20:47.7300:10:01.9100:01:23.9000:38:28.4200:00:43.5800:20:10.38Detail
50. Žák JanŽJ sport#248#01:11:13.01+00:21:12.5300:11:18.7300:00:56.0700:38:06.4000:00:47.3100:20:04.47Detail
51. Fátor HynekKASPER SWIX TEAM#229#01:11:14.90+00:21:14.4200:08:48.7400:01:18.1500:42:08.1500:00:49.0900:18:10.75Detail
52. Kubík Zdeněknevyplnil#242#01:11:28.00+00:21:27.5200:08:46.4400:00:56.4500:39:17.2500:00:31.7200:21:56.11Detail
53. Štembera PetrjElita#250#01:12:12.76+00:22:12.2800:10:37.8100:01:07.9000:39:58.9700:01:12.6100:19:15.44Detail
54. Tatar JanTrutnov#222#01:12:54.10+00:22:53.6200:10:59.4200:01:04.7500:40:03.1100:01:02.5100:19:44.30Detail
55. Jankovič RomanTrkovoko#253#01:13:04.30+00:23:03.8200:10:49.7000:01:12.1100:37:47.4700:00:59.5300:22:15.47Detail
56. Kotyza JanSlovan Broumov#225#01:13:24.37+00:23:23.8900:09:50.3000:01:57.0300:40:02.5500:00:34.3300:21:00.14Detail
57. Hofman OldaTC-Dobruška#232#nad 100 kg1.01:14:16.21+00:24:15.7300:10:46.1600:00:52.9000:40:45.4900:00:56.3100:20:55.32Detail
58. Götz JanTrutnov#243#nad 100 kg2.01:15:49.83+00:25:49.3500:09:02.8800:01:20.2700:42:18.8100:01:06.2900:22:01.56Detail
59. Mák VojtěchTrutnov#265#01:17:15.61+00:27:15.1300:08:26.3700:01:48.2600:42:48.1200:01:02.7400:23:10.10Detail
60. Horák RadekSPARTAK Trutnov#227#nad 100 kg3.01:17:37.20+00:27:36.7200:06:27.5600:01:23.3800:42:58.4900:01:20.2800:25:27.48Detail
61. Bohuněk TomášBike team K-C Jaroměr#69#01:18:04.83+00:28:04.3500:10:24.0600:01:44.7400:41:38.1200:00:45.8600:23:32.03Detail
62. Silvan TomᚎJ SPORT#256#01:20:56.75+00:30:56.2700:11:15.1100:01:04.0800:44:15.7900:00:27.2800:23:54.48Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz