Oficiální Výsledková listina Běh Cvikovem
8. 9. 2019

Hlavní závod 15 km (2 okruhy) Kategorie M59

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Chramosta JaroslavJABOJA TEAM#185#00:57:4200:28:58.5500:28:43.29Detail
2. Hlaváček PetrCycology Jablonec nad Nisou #201#01:01:18+00:03:36.1400:30:01.2100:31:16.71Detail
3. Růžička VladimírÚstí nad Labem#203#01:02:56+00:05:14.1400:30:57.7800:31:57.79Detail
4. Šrachta VladimírCvikov KV Klíč#210#01:04:54+00:07:12.1400:32:07.0100:32:46.33Detail
5. Šíp LadislavSCMT Liberec#235#01:08:22+00:10:40.1400:33:23.2600:34:58.59Detail
6. Skočovský PetrFARMA PÍSEČNÁ #211#01:17:33+00:19:51.1400:36:39.3100:40:53.17Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz