Oficiální Výsledková listina Mikulášský běh Čimelice
7. 12. 2019

Dětské závody Kategorie ml. žáci

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta
1. Vejvoda Matyáš Český Krumlov#392#00:05:04Detail
2. Mázdra JiříBlatná#387#00:05:24+00:00:20.71Detail
3. Černý Vítězslav Libníč #420#00:05:46+00:00:42.71Detail
4. Sivák AdrianTJ Chyšky,z.s.#413#00:06:53+00:01:49.71Detail
5. Tokár KevinTJ Chyšky,z.s.#417#00:09:42+00:04:38.71Detail
6. Miker EmilTJ Chyšky,z.s.#407#00:09:42+00:04:38.71Detail
7. Balog AlexTJ Chyšky,z.s.#401#00:09:43+00:04:39.71Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz