Oficiální Výsledková listina Mikulášský běh Čimelice
7. 12. 2019

Muži BCD 4400 m Kategorie MB

# Příjmení Jméno Klub st. č.Oficiální časZtráta12
1. Šafránek PetrTJ Sokol Bavorov #321#00:15:4900:08:07.3500:07:41.11Detail
2. Fürbach MartinStrakonice#425#00:16:11+00:00:22.5300:08:14.1800:07:56.58Detail
3. Holub MartinBiketime Bulls Písek#380#00:16:17+00:00:28.5300:08:12.9100:08:03.21Detail
4. Černý MichalTrisk ČB #316#00:16:20+00:00:31.5300:08:19.3200:07:59.85Detail
5. Hadáček FrantišekMilevsko#319#00:16:32+00:00:43.5300:08:12.2500:08:19.24Detail
6. Diviš JiříCBC TEAM#318#00:17:23+00:01:34.5300:08:48.4300:08:33.80Detail
7. Šíp Jaromír TT Tálín#322#00:17:36+00:01:47.5300:08:44.3200:08:51.05Detail
8. Veselý VladimírHasiči Neratovice#324#00:18:14+00:02:25.5300:09:17.3300:08:55.87Detail
9. Somogyi DanielTřeboň#400#00:20:45+00:04:56.5300:10:20.0300:10:24.74Detail
10. Černý Stanislav Libníč #317#00:20:49+00:05:00.5300:10:19.4400:10:28.94Detail
11. Mikšátko PavelBorovany#320#00:37:50+00:22:01.5300:18:16.1000:19:33.52Detail
DNS Šteflíček MartinRatiboř#323#Detail
DNS Zelenka LiborTJ Jiskra Třeboň#325#Detail
irontime - irontime.cz | Našli jste nesrovnalost? Kontaktujte nás info@irontime.cz